Dijous, 23 Desembre 2021 18:32

Acord entre Renfe i el Museu del Ferrocarril de Móra la Nova per fomentar que els visitants arribin amb tren

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

ACN Móra la Nova.-La companyia Renfe i el Museu del Ferrocarril de Móra la Nova han signat un conveni de col·laboració per promocionar el tren com a mitjà de transport públic per arribar a l'equipament i visitar-lo. Segons el document, Renfe difondrà el museu moranovenc en els suports específics de comunicació i informació com màquines autovenda de la xarxa de Rodalies de Catalunya, a les pantalles de l'interior dels trens així com a la web i xarxes socials. El Museu, per la seva banda, facilitarà l'accés als usuaris de Renfe amb un 25% de reducció en l'entrada sobre la tarifa general, presentant a les taquilles del museu el bitllet o abonament de Renfe. La validesa del descompte serà d'una setmana respecte a la data de viatge del títol de transport.

El president de la companyia, Isaías Táboas, i el director del centre, Jordi Sasplugas, han signat aquest dijous el conveni que entrarà en vigor l'1 de gener de 2022. Tots dos han celebrat la posada en marxa d'aquest acord, reivindicant el paper clau del transport públic per avançar en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

 

Font: https://www.ccma.cat/324/acord-entre-renfe-i-el-museu-del-ferrocarril-de-mora-la-nova-per-fomentar-que-els-visitants-arribin-amb-tren/noticia/3136909/

Llegir 138 vegades

Ebando Garcia

 • ASSOSSIACIÓ DE DONES24 January 2022, 12:59 pm
  L'ASSOSSIACIÓ DE DONES COMUNIA QUE DEGUT A L'ESTAT DE LA PANDÈMIA, LA CELEBRACIÓ DEL SOPAR DE SANTA ÀGUEDA ES TRASLLADA  AL DIA 12 DE MARÇ SI LES CIRCUMSTÀNCIES ENS HO PERMETEN.
 • CENTRE DE FORMACIÓ D'ADULTS24 January 2022, 10:43 am
  Des del Centre de Formació d'Adults us informem que s'obre un nou període de preinscripció per al 2n trimestre del Curs de Formació Instrumental. Aquest ensenyament correspon a una formació bàsica adreçada a persones adultes que vulguin certificació en estudis primaris.  Per a més informació podeu consultar la nostra pàgina web www.cfaribera.cat, al correu info@cfaribera.cat o per telèfon al 977 40 27 79. Ens podeu a trobar a Móra d'Ebre, Av. Comarques Catalanes 103 (espai compartit amb l'Institut Julio Antonio).  
 • HORARI CONSULTORI MÈDIC24 January 2022, 9:57 am
  .
 • EMBUTITS + PEIX20 January 2022, 10:06 am
  QUI VULGUI COMPRAR FORMATGE, EMBUTITS, LLEGUMS, FRUITS SECS I ESPECIES A GRANEL QUE VAGI A LA PLAÇA A LA PARADA DE NATURAL ARBOÇ. QUI VULGUI COMPRAR SEITÓ I SARDINA DE LA LLUM, LLUCET Y MOLTA VARIETAT DE PEIX QUE VAGI A LA PLAÇA, AL PEIXATER D’AMPOSTA, HI SERÀ FINS LES 12H.
 • TALLER DE LA MEMÒRIA20 January 2022, 8:50 am
  ES COMUNICA QUE DEMÀ ES REPENDRÀ EL TALLER DE MEMÒRIA.