Dilluns, 29 Novembre 2021 17:46

El Pinell de Brai es desperta diumenge amb 53 vehicles amb les rodes punxades

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

Molts dels veïns del Pinell de Brai s’ho tornaran a pensar abans de deixar els vehicles estacionats al carrer en les properes nits, almenys si tenen alternativa. I és que ahir diumenge, el poble es va despertar amb 53 vehicles amb alguna de les rodes punxades. Segons han confirmat els Mossos d’Esquadra, un veí del municipi va sortir dissabte a la nit i va començar a punxar les rodes dels vehicles que trobava estacionats al seu pas de manera indiscriminada, fins que un altre veí del poble va sentir el soroll i va traslladar el corresponent avís. L’home duia la caputxa de la seua roba d’abric posada però tot i això se’l va reconèixer, i ahir els Mossos van procedir a la seua detenció per un delicte de danys, per bé que ha quedat en llibertat amb càrrecs, segons ha determinat el jutjat.

L’Ajuntament ha emès dos e-bandos al veïnat per orientar els afectats per este acte vandàlic sobre com han d’actuar per presentar les corresponents denúncies. Alguns, però, s'han queixat a les xarxes socials perquè no resultava fàcil desplaçar-se ahir diumenge a la Comissaria dels Mossos a Gandesa per denunciar, amb els vehicles momentàniament immobilitzats per l'avaria provocada. 

 

Font: https://www.aguaita.cat/noticia/23584/pinell-brai-es-desperta-diumenge-amb-53-vehicles-amb-rodes-punxades

Llegir 139 vegades

Ebando Garcia

 • ASSOSSIACIÓ DE DONES24 January 2022, 12:59 pm
  L'ASSOSSIACIÓ DE DONES COMUNIA QUE DEGUT A L'ESTAT DE LA PANDÈMIA, LA CELEBRACIÓ DEL SOPAR DE SANTA ÀGUEDA ES TRASLLADA  AL DIA 12 DE MARÇ SI LES CIRCUMSTÀNCIES ENS HO PERMETEN.
 • CENTRE DE FORMACIÓ D'ADULTS24 January 2022, 10:43 am
  Des del Centre de Formació d'Adults us informem que s'obre un nou període de preinscripció per al 2n trimestre del Curs de Formació Instrumental. Aquest ensenyament correspon a una formació bàsica adreçada a persones adultes que vulguin certificació en estudis primaris.  Per a més informació podeu consultar la nostra pàgina web www.cfaribera.cat, al correu info@cfaribera.cat o per telèfon al 977 40 27 79. Ens podeu a trobar a Móra d'Ebre, Av. Comarques Catalanes 103 (espai compartit amb l'Institut Julio Antonio).  
 • HORARI CONSULTORI MÈDIC24 January 2022, 9:57 am
  .
 • EMBUTITS + PEIX20 January 2022, 10:06 am
  QUI VULGUI COMPRAR FORMATGE, EMBUTITS, LLEGUMS, FRUITS SECS I ESPECIES A GRANEL QUE VAGI A LA PLAÇA A LA PARADA DE NATURAL ARBOÇ. QUI VULGUI COMPRAR SEITÓ I SARDINA DE LA LLUM, LLUCET Y MOLTA VARIETAT DE PEIX QUE VAGI A LA PLAÇA, AL PEIXATER D’AMPOSTA, HI SERÀ FINS LES 12H.
 • TALLER DE LA MEMÒRIA20 January 2022, 8:50 am
  ES COMUNICA QUE DEMÀ ES REPENDRÀ EL TALLER DE MEMÒRIA.