Dijous, 29 Juliol 2021 16:59

Video de la inauguració de la 1a Fase de les obres de l'Església Vella de Garcia

Valorar aquest article
(0 vots)

Inauguració 1a Fase de les obres de l'Església Vella de Garcia, a càrrec de la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llaurador.

La 1a fase de les obres de remodelació de l’Església Vella de Garcia ha permès reconstruir la coberta, que es trobava en runes. El projecte pretén remodelar aquest temple d’origen romànic protegit com a bé cultural d’interès local, en desús des de feia més de 80 anys, en un centre cultural i històric que pugui convertir-se en un actiu turístic per al municipi i per a la comarca. Les obres han estat finançades pel municipi, per la Diputació de Tarragona i per la Generalitat de Catalunya. Durant l’acte, la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, ha elogiat la tasca que es fa des del món local, i ha reiterat el suport de la Diputació; “seguirem anant de la mà per garantir l’equilibri territorial i l’arrelament al nostre territori”. Per la seva banda, l’alcaldessa, Blanca López, va destacar que la inauguració de la coberta significa “un punt d’inflexió per al municipi, perquè amb aquesta actuació recuperem part de la nostra història”.

Llegir 256 vegades Darrera modificació el Dijous, 05 Agost 2021 05:34

Mitjà

Ebando Garcia

XARRADA INFORMATIVA

UNIÓ DE PAGESOS US CONVIDA A PARTICIPAR EN LA XERRADA INFORMATIVA QUE ES FARÀ EL DIMECRES DIA 22 DE SETEMBRE A LES 20H AL CASAL MAIG DE GARCIA SOBRE L’ABAST I AFECTACIONS DELS PROJECTES DE LÍNIES DE MOLT ALTA TENSIÓ A LA COMARCA DE LA RIBERA D’EBRE. XERRADA OBERTA A TOTHOM!!

 

20.Set.2021


TALL D'AIGUA

ES COMUNICA QUE ES TALLARÀ L'AIGUA I AFECTARÀ A LES RAVALS.

 

20.Set.2021


Horari consultori

S'adjunto l'horari del consultori mèdic per la propera setmana

 

17.Set.2021


AVÍS INUNCAT

Seguiment Prealerta INUNCAT. CHE informa de previsio d'increment cabal de les conques menors i barrancs del riu Ebre durant aquesta tarda.

 

16.Set.2021


PEIXATER

EL PEIXATER D'AMPOSTA COMUNICA QUE AVUI PORTA MOLTA VARIETAT DE PEIX I MUSCLOS TOT MOLT BARAT I TAMBÉ OFERTA DE LLUÇ, SÈPIES, SEITO I SARDINA DE LA LLUM, ESTARÀ A LA PLAÇA FINS LES 12H.

 

16.Set.2021