Divendres, 11 Març 2022 12:57

L'Ajuntament d'Ascó prepara un pla d'habitatge que definirà "accions concretes" fins al 2025

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

ACN Ascó - L'Ajuntament d'Ascó (Ribera d'Ebre) elaborarà un pla d'habitatge local, un projecte que ha encarregat a la càtedra UNESCO pel dret a l'habitatge de la Universitat Rovira i Virgili (URV). La primera fase farà l'anàlisi i diagnosi de la situació i les particularitats de l'habitatge al municipi, "una prioritat" segons l'alcalde Miquel Àngel Ribes que necessita "una planificació estratègica". La setmana que ve es faran les dues primeres sessions de participació ciutadana estan obertes a l'empresariat local i en concret als professionals relacionats amb la construcció o l'habitatge. Després es convocaran els agents socials, les entitats i associacions i la ciutadania en general.

El procediment preveu una enquesta oberta a tothom, per recollir punts de vista i exposar problemàtiques. Amb la diagnosi resultant, es definiran "objectius, accions i potencials actuacions", que segons el director de la càtedra Héctor Simon, "seran molt concretes i establiran un calendari fins a l'any 2025", amb data d'implantació i costos. L'Ajuntament considera el pla una eina "fer front als reptes de despoblament rural i s'establirà un full de ruta clar per fixar població".

 

Font: https://www.ccma.cat/324/lajuntament-dasco-prepara-un-pla-dhabitatge-que-definira-accions-concretes-fins-al-2025/noticia/3151024/

Llegir 328 vegades

Ebando Garcia

 • OBRES AV. DE LA RIBERA I AV. DEL PRIORAT20 May 2022, 11:47 am
  L'AJUNTAMENT COMUNICA QUE A PARTIR DE DILLUNS DIA 23, I DURANT APROXIMADAMENT UN MES, LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA REALITZARÀ OBRES A L'AV. RIBERA I AV. PRIORAT PER POSAR VORERES I TRAMS DE VIANANTS ALS TRAMS ON NO N'HI HA I, MITJANÇANT LA SENYALITZACIÓ HORITZONTAL, ES REDUIRAN ELS CARRILS PER CREAR A UN DELS MARGES UNA ZONA D'APARCAMENTS. L'HORARI DE TREBALL SERÀ DE 8H A 19H I NO HI HAURÀ AFECTACIÓ A LA CARRETERA, TOT I QUE EN MOMENTS PUNTUALS POT HAVER INDICACIONS DE PAS ALTERNATIU. GRÀCIES PER LA VOSTRA PASCIÈNCIA I DISCULPEU LES MOLÈSTIES!
 • ACCÈS TALLAT20 May 2022, 11:32 am
  ES COMUNICA QUE A PARTIR DE DILLUNS I MENTRES DURIN LES OBRES D'ARRANJAMENT DE LA PART BAIXA DEL CARRER MAJOR, L’ACCÈS AL POBLE PEL C/ MAJOR QUEDARÀ TALLAT AL TRÀNSIT.
 • LA FOIG20 May 2022, 11:26 am
  La Foig comunica que està preparant un video relat amb petites entrevistes a nenes i dones de totes les edats del poble.Per a més informació, es prega a totes les interessades a venir el diumenge 22 de maig, de 12 a 13.30h a la Sala del Maig. Allà s'explicarà amb més detall en què consisteix el projecte i es podrà confirmar la participació d'aquelles que vulguin. Animem a totes les veïnes a donar la seva veu i compartir les seves vivències i opinions. Moltes gràcies a totes!
 • HORARI CONSULTORI MÈDIC20 May 2022, 8:33 am
  .
 • PUNT D'INFORMACIÓ RECOLLIDA PORTA A PORTA20 May 2022, 6:26 am
  Es recorda que avui divendres de 9:30h a 14:30h i de 17h a 19:30h, a la Plaça Catalunya hi haurà el punt d’informació i el lliurament de cubells per la recollida d’escombreries.Per poder recollir el kit, cal donar l’adreça completa del domicili, el nom complert i el DNI del contribuient de la taxa de residus.Si el titular contribuent de la taxa no pot anar a buscar el kit, pot agafar-lo una persona en nom seu. Aquesta persona que agafi el kit i no sigui el titular haurà d'identificar-se.