Dimecres, 14 Juliol 2021 20:22

Móra la Nova crearà un fons social d'aigua per ajudar a pagar el rebut a famílies en risc d'exclusió social

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

ACN Móra la Nova.-Móra la Nova (Ribera d'Ebre) tindrà un fons social d'aigua per a famílies en risc d'exclusió social. L'Ajuntament ha prorrogat aquest dijous el conveni amb Aigües de Catalunya cinc anys més. El nou acord preveu la creació d'un fons de solidaritat per ajudar a les persones que no poden pagar la factura de l'aigua. Així, l'empresa dipositarà 1.500 euros cada any, assolint la xifra de 7.500 euros fins al final de la pròrroga. Segons el consistori, més d'una vintena de famílies podrien demanar aquest ajut. "Quan una família no pugui fer front als talls d'aigua i tingui un informe favorable dels serveis socials del Consell Comarcal, Aigües de Catalunya es farà càrrec de dues o més mensualitats", ha detallat l'alcalde Francesc X. Moliné.

Per la seva banda, el conseller delegat d'Aigües de Catalunya, Marc Pifarré, ha expressat que estan "molt contents d'haver revalidat la confiança de l'Ajuntament de Móra la Nova amb el servei d'aigua potable". El conveni també inclou una prova pilot d'aplicació de la tecnologia 5G a l'aigua, inspecció del clavegueram amb càmera de vídeo i diverses campanyes divulgatives a l'institut escola de Móra la Nova.

 

font: https://www.ccma.cat/324/mora-la-nova-creara-un-fons-social-daigua-per-ajudar-a-pagar-el-rebut-a-families-en-risc-dexclusio-social/noticia/3109047/

Llegir 297 vegades

Ebando Garcia

XARRADA INFORMATIVA

UNIÓ DE PAGESOS US CONVIDA A PARTICIPAR EN LA XERRADA INFORMATIVA QUE ES FARÀ EL DIMECRES DIA 22 DE SETEMBRE A LES 20H AL CASAL MAIG DE GARCIA SOBRE L’ABAST I AFECTACIONS DELS PROJECTES DE LÍNIES DE MOLT ALTA TENSIÓ A LA COMARCA DE LA RIBERA D’EBRE. XERRADA OBERTA A TOTHOM!!

 

20.Set.2021


TALL D'AIGUA

ES COMUNICA QUE ES TALLARÀ L'AIGUA I AFECTARÀ A LES RAVALS.

 

20.Set.2021


Horari consultori

S'adjunto l'horari del consultori mèdic per la propera setmana

 

17.Set.2021


AVÍS INUNCAT

Seguiment Prealerta INUNCAT. CHE informa de previsio d'increment cabal de les conques menors i barrancs del riu Ebre durant aquesta tarda.

 

16.Set.2021


PEIXATER

EL PEIXATER D'AMPOSTA COMUNICA QUE AVUI PORTA MOLTA VARIETAT DE PEIX I MUSCLOS TOT MOLT BARAT I TAMBÉ OFERTA DE LLUÇ, SÈPIES, SEITO I SARDINA DE LA LLUM, ESTARÀ A LA PLAÇA FINS LES 12H.

 

16.Set.2021