Benissanet

Benissanet (1)

ACN Benissanet.-Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts un home relacionat amb un cultiu de 273 plantes de marihuana a l'interior d'una casa rural de Benissanet (Ribera d'Ebre). Els agents van anar-hi dilluns per comprovar l'existència de la plantació i van observar com dos homes fugien del lloc cap a una zona de difícil accés. L'endemà els Mossos en van poder localitzar i detenir un a Móra d'Ebre. Es tracta d'un home albanès de 23 anys i veí de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès), que ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

A l'interior de l'habitatge es van trobar 273 plantes de marihuana distribuïdes en diverses estances, les quals disposaven de sistemes de reg, ventilació, i enllumenat artificial. També hi havia adobs i fertilitzants per accelerar el creixement de les plantes.

 

font: https://www.ccma.cat/324/detingut-per-cultivar-prop-de-300-plantes-de-marihuana-en-una-casa-rural-de-benissanet/noticia/2958432/

Ebando Garcia

 • CONVIVÈNCIA11 August 2020, 11:43 am
  DES DE L'AJUNTAMENT ES RECORDA A TOTS ELS VEÏNS I VEÏNES, PETITS, JOVES I GRANS, QUE EL CIVISME ES UNA QUALITAT QUE HEM D'EXERCIR A DIARI ENTRE TOTS I TOTES I QUE, PER TAL DE FOMENTAR LA CONVIVÈNCIA, ÉS IMPORTANT TENIR COMPORTAMENTS RESPECTUOSOS AMB ELS ALTRES. SEGONS L’ORDENANÇA MUNICIPAL DE CONVIVÈNCIA CIUTADANA I ÚS DELS ESPAIS PÚBLICS, L’INCOMPLIMENT SERÀ SANCIONAT AMB MULTES DE 300€, PER TANT SI ENTRA UNA INSTÀNCIA A L’AJUNTAMENT DENUNCIANT ALGUN D’AQUESTS FETS, S’HAURÀ D’ACTUAR. ADJUNTEM L’ORDENANÇA.
 • PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS + SOCIETAT DE CAÇADORS.10 August 2020, 11:54 am
  L’AJUNTAMENT RECORDA QUE JA ES PODEN VOTAR ELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS EN HORARI D’ATENCIÓ AL PÚBLIC. HI HA DE TEMPS FINS EL DIA 28 D’AGOST. LA SOCIETAT DE CAÇADORS COMUNICA QUE ELS DIES HÀBILS PER CAÇAR LA MITJA VEDA SÓN EL 16,23 I 30 D’AGOST I EL 6 DE SETEMBRE. MITJA VEDA 16 AGOST ES POT CAÇAR TUDÓ, GARSA I ESTORNELL VULGAR 23 I 30 DE AGOST I 6 SETEMBRE ES POT CAÇAR TUDÓ, COLOM ROQUER, GARSA, GUATLLA, ESTORNELL VULGAR, GUINEU I TÓRTORA(1). (1) LA TÓRTORA ES PODRÀ CAÇA FINS LES 12 DEL MIGDIA I 5 EXEMPLARS CAÇADOR I DIA (1) LA TÓRTORA TURCA ES PODRÀ CAÇA FINS LES 12 DEL MIGDIA I 30 EXEMPLARS CAÇADOR I DIA. (NOMÉS LES SOCIETATS QUE HO TENEN AUTORITZAT)
 • CARBURANTS MONTSIÀ10 August 2020, 10:00 am
  .
 • UNIÓ DE PAGESOS + HORARI CONSULTORI MÈDIC9 August 2020, 7:38 am
  “UNIÓ DE PAGESOS DE CATALUNYA CONVOCA ALS PAGESOS, PAGESES I PERSONES INTERESSADES A LA XERRADA INFORMATIVA “SITUACIÓ I PERSPECTIVES DEL SECTOR DE LA VINYA I EL VI”, DIMECRES 12 D’AGOST DEL 2020 A LES 8 DEL VESPRE, A LA SALA POLIVALENT DE BATEA.ADJUNTEM L'HORARI DEL CONSULTORI MÈDIC, I RECORDEM QUE NOMÉS S'HI POT ANAR AMB CITA PRÈVIA.
 • AVÍS IMPORTANT A LA POBLACIÓ7 August 2020, 10:45 am
  L’AJUNTAMENT RECORDA A LA POBLACIÓ LA IMPORTÀNCIA DE NO TIRAR TOVALLOLETES HUMIDES I ALTRES ELEMENTS NO SOLUBLES AL VÀTER, JA QUE AIXÒ PROVOCA EMBUSSOS A LES CANONADES.